27 Ocak 2010 Çarşamba

Chrome 4 hazır

Google, Chrome'un final sürümünü indirilmeye sundu. İşte karşınızda yepyeni Google Chrome...

Google, Chrome 4'ün final sürümünü resmi olarak indirilmeye sundu. Bu sürüm Chrome için önemli bir kilometre taşı anlamı taşıyor: Chrome, 4. sürümü ile birlikte resmi olarak eklenti desteğine kavuşmuş oldu. Ancak Google, eklenti yerine Uzantı terimini kullanmayı daha uygun görmüş.

Uzantılara ulaşmak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz. Chrome'un ünlü İngiliz anahtarı simgesine tıklar ve Uzantılar satırını seçerseniz, yüklü eklentilerinizi görebilirsiniz. Yine bu sayfada yer alan bağlantı yardımıyla da Uazntılar galerisine ulaşma şansınız var.

Chrome 4 ile gelen diğer özelliklerin başında ise yeni yer imi senkronizasyonu geliyor. Bu özellik sayesinde, evinde ve işinde Google Chrome kullananlar, her bilgisayarda yer imlerini ayrı ayrı kaydetmek zorunda kalmayacak. Farklı bilgisayarlara kurulu Chrome'lar arası senkronizasyon çok kolay ve hızlı hale getirilmiş.

Chrome, 4. Sürüm ile birlikte HTML5 desteğine de kavuşmuş oluyor. Chrome 4'ü indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Eğer eski sürümlerden birini kullanıyorsanız, Chrome otomatik güncelleme ile zaten güncellenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder