25 Ocak 2010 Pazartesi

HTC'nin geniş kitleler için yeni akıllı telefonu: HTC Smart

HTC'nin akıllı telefonlar alanında çığır açan yeni modeli HTC Smart, kullanıcı dostu küçük tasarımı ve birlikte gelen HTC Sense teknolojisi ile dünya çapında çok geniş bir kullanıcı kitlesinin uygun fiyatlarla çok güçlü bir mobil kullanıcı deneyimi yaşama olanağı sunacak.

Global akıllı telefon tasarımcısı HTC Corporation dünyanın her yerinde kullanıcıların kolaylıkla erişebileceği kullanımı kolay ve internete bağlı telefonlar alanında yeni bir kategori yaratan akıllı telefonu HTC Smart'ı duyurdu. HTC Smart bahar aylarında Avrupa ve Asya'da pazara sunulacak. 

HTC Sense kitlelerin hizmetinde... 

Kullanıcı dostu küçük dokunmatik tasarımı ile dikkat çeken HTC Smart, HTC'nin kişileri merkeze alan HTC Sense� teknolojisi sayesinde cihaz sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Her kullanıcının kendi özel telefon deneyimini yaratabilmesi için HTC Smart telefonunuzu kişiselleştirme olanağı tanıyor. Cihaz ayrıca çeşitli sosyal ağlar aracılığıyla arkadaşlarınızın neler yaptığını görmeniz hızlı ve kolay bir yol ve telefonda kısa mesaj ve e-posta yoluyla hızlıca haberleşebilme olanağı sunuyor. 

HTC Smart tüketicilerin için daha kolay erişilebilir cihazlar üzerinde istediği güçlü ve aranan akıllı telefon özelliklerinde bir ilke imza atıyor. Cihaz QuaQualcomm'un akıllı telefonların daha cazip fiyat aralıklarında pazara sunulmasına olanak tanıyan açık mobil işletim sistemi Brew Mobile Platform üzerinde çalışıyor. Qualcomm Brew Mobile Platform sayesinde HTC kullanıcılara üst seviye yetenekler ve çok uygun fiyatlarla çok güçlü mobil kullanıcı deneyimi sunuyor. 

HTC'nin her zaman kullanıcıları dinlemeye ve yeni mobil kategoriler yaratmaya odaklı çalıştığını söyleyen HTC CEO'su Peter Chou, "HTC Smart, dünyanın dört bir yanından kullanımı daha kolay ve uygun fiyatlı telefon talep eden kullanıcılara bir yanıt olarak geliyor. Bir telefona sadece dokunmatik arayüz eklemek onu akıllı telefon yapmaz. HTC Smart ile birlikte gelen HTC Sense teknolojisi sayesinde, telefonlarıyla daha fazla şey yapmak isteyen kullanıcılar benzersiz bir akıllı telefon deneyimine kavuşuyorlar" diye konuştu. ZAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder