30 Ocak 2010 Cumartesi

Konya inşaat sektörü dünyaya açılmalı

Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.  Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ziyarette konuşan AKTİSAD Başkanı Ali Akın, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi 11. Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkalığa seçilen Ali Çınar’ı tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi.

İnşaat Mühendisleri Odası’nın Konya’nın gelişmesi için yaptığı faaliyetleri heyecanla takip ettiklerini kaydeden Başkan Akın, “İnşaat sektöründe Türk müteşebbislerimizin dünya ülkelerinde gösterdikleri başarılar göğsümüzü kabartıyor, gurur duyuyoruz. Bu başarılara Konya’dan da katkı sağlanması adına Konya inşaat sektörünün de dünyaya açılmasının zamanı gelmiştir diye düşünüyoruz. Çok değerli projelere imza atan Konya inşaat sektörü yurt dışında da ciddi çalışmalar yapacak kapasite ve tecrübeye sahiptir.”diye konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ali Çınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönem hedefleri hakkında bilgiler verdi. Konya Şubesi üyelerini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydeden Çınar, şöyle konuştu: “Şehrimizde zaten etkin konumda bulunan İnşaat mühendisliği mesleğini, daha da etkin ve etkili konuma taşımak için üstün bir çaba sarf ediyoruz. İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin yönetimine üyelerimizin teveccühü ile iki yıllığına tekrar göreve gelmekten mutluluk duyuyoruz.”

Konya (e-ha)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder