30 Ocak 2010 Cumartesi

Stil İtalyan, teknoloji Alman, üretim Çin

Türk otomobil severleri ilk olarak Tiggo3 ve Alia ile tanıştıran Chery, Kimo modelini de Türkiye yollarına çıkartıyor. Chery Kimo, 2009 yılı başında Türkiye'de satışa sunulacak. Göz alıcı renkleri, modern görünümü ve dinamik motoru ile kalpleri fethetmeye hazırlanan Chery Kimo, sürüş konforuna pozitif etki eden tavan yüksekliği, arka-ön koltuklar arasındaki mesafe genişliği sayesinde sahip olduğu geniş iç hacmi ile B segmentindeki iddiasını kanıtlamaya çalışacak.

MAKSİMUM GÜVENLİK
Chery Kimo'da ABS, fren yapılması halinde gücün ön ve arkadaki akslara dengeli şekilde dağılmasına ve böylece güvenli fren yapılmasına yardımcı olan EBD sistemi ve hava yastıkları gibi yüksek güvenlik donanımları standart olarak yer alıyor. Tiptronik şanzıman ve dizel motor seçeneğinin de opsiyon olarak sunulacağı araç, 90 beygir güç üreten 1.3 litrelik benzinli ACTECO motor ve 5 ileri manuel şanzıman ile sunuluyor. Sürücü ve yolcu hava yastıkları, dvd ve navigasyon sistemi, klima, modern görünüme sahip elekrikli ön/arka camlar, park sensörleri, ve fonksiyonel gösterge paneli gibi özelliklere sahip olan otomobil 2009'da tüketicinin karşısına çıkacak.

Sadelik, konfor ve teknoloji
Ön konsolda kafa karıştıracak hiçbir ayrıntıya yer vermeyen Kimo, ona sahip olanların sadece sürüş keyfine motive olmalarını sağlıyor. Kimo'nun yüksek kaliteli malzemeler ile tasarlanan sade ve sportif konsolunda, sürücülerin yolda daha eğlenceli vakit geçirmeleri için Radyo, CD/DVD/MP3 çalar, gerekli olan herşeyi yanlarında taşıyabilmeleri için çift torpido gözü ve sürücülerin kolaylıkla seçebileceği şık mavi ışığa sahip hız, devir ve benzin göstergesi yer alıyor.

Hem küçük hem beş kişilik
3.7 metre uzunluğundaki beş kişilik Kimo, küçük ölçülerinin aksine işlevselliği ile kısa sürede yaşam tarzı sembolü olacak. Arka koltukların tamamen yatırıldığı Kimo, şehir trafiğinde olduğu kadar uzun yolculuklarda da sürücülere büyük kolaylık sağlıyor.

http://yenisafak.com.tr/Otomobil/?t=22.01.2009&i=158970

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder