15 Şubat 2010 Pazartesi

Philips TV'ler Her Yönüyle Çevre Dostu

Avrupa Çevre Etiketi Uygulama Kurulu’nun “Çevreye Zararsızdır” (Eco-label) sertifikası sahibi olan Philips televizyonlar, kolayca geri dönüştürülecek şekilde tasarlanıyor. Çevreye zararlı maddeler içermeyen 2010 model Philips televizyonların çerçevelerinde yüzde 30 daha az plastik kullanılıyor.

“Vision 2010” ve “EcoVision” programları çerçevesinde tüm operasyon, ürün ve hizmetlerinde enerji tüketimini azaltmayı taahhüt eden Philips, 2010 model televizyonlarında enerji tüketimini 71 Watt’ın altına indiriyor.

Çerçevelerinde yüzde 30 oranında daha az plastik kullanılan yeni televizyonlar 0.15 Watt’tan az bekleme gücü ile de dikkat çekiyor. Kolayca geri dönüştürülecek şekilde tasarlanmış olan Philips televizyonlar, kurşun gibi çevreye zararlı maddeler içermiyor. Daha az kağıt tüketimi için elektronik kullanım kılavuzu ile gelen 2010 model Philips TV’lerin paketlerinde de 3 kilonun altında daha az malzeme kullanılıyor. Yeni modeller çevreye dost olmanın yanı sıra sınıfının en iyisi görüntü kalitesini ve performansını da ortaya koyarak gerçek sinema deneyimini evlere taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder