5 Mart 2010 Cuma

20.000 saat ışık ömrüne sahip projeksiyon

Mobit  A.Ş. ve Casio teknolojik sınırları zorlayan yeni ürününü tanıttı. Zararlı cıva elementi kullanılmadan üretilen, yeni Lazer & Led ışık kaynağı ile 20.000 saat ışık ömrüne sahip olan projeksiyon, bu özelliği ile bir devrim netileğinde. Projeksiyon, aydınlık ortamlarda bile yüksek ışık gücüne sahip.

24 Şubat 2010 tarihinde Grand Cevhir Otel’de büyük bir katılımla gerçekleşen ürün tanıtım toplantısı ile Mobit A.Ş., Casio’nun devrim niteliğindeki projeksiyonunu Türkiye piyasasına sundu.

Dünyanın ilk yüksek parlaklık sunabilen çevreci projeksiyon olma özelliğine sahip olan CasioYeni Nesil Projeksiyon, projeksiyon teknolojisinde devrim niteliğini taşıyor. Geleneksel civa bazlı ampül teknolojisinin aksine yeni geliştirilen lazer ve LED hibrid ışık kaynağı teknolojisi ile 20.000 saate varan ışık ömrü ve en az 2.000 Ansilümene varan ışık gücü ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Dünyada ilk olma başarısını elde eden ürün, geleneksel projeksiyonların tahtını sallayacağa benziyor.

Yüzlerce bayii ve teknoloji meraklısının bir araya geldiği ürün tanıtım toplantısının sunumunu ise ‘Haneler’ dizisinin başarılı oyuncusu Kamil Güler ve ekibi gerçekleştirdi.

CASIO, PROJEKSİYON’DA DEVRİM YAPTI

Uzun yıllardır Casio firmasının projeksiyon ve el terminalleri distribütörü olan Mobit Bilişim A.Ş., dünyada bir ilk olan yeni nesil Green Slim projeksiyonu Türkiye piyasasına sundu. Uzun bir Ar-Ge çalışmasından sonra geliştirilen projeksiyon, birçok yeniliğe sahip ve geneleksel projeksiyon algısını değiştirecek. Zararlı cıva elementi kullanılmadan üretilen projeksiyon, yeni Lazer & LED ışık kaynağı ile 20.000 saat ışık ömrü ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Bu özelliği ile bir devrim niteliğinde olan projeksiyon, aydınlık ortamlarda bile yüksek ışık gücüne sahip.

Laser & LED hibrid ışık kaynağı ile cıvasız, yüksek parlaklık sağlayan projeksiyon
Basınçlı cıvalı lamba kullanmadan yüksek parlaklık üretebilen yeni nesil Casio projeksiyon, mavi ışığı mavi lazerden, yeşil ışığı mavi lazer ışığını fosfor ile yeşile çevirerek, kırmızı ışığı ise yüksek lümenli LED üzerinden elde ederek, DLP çipi üzerine yansıtıyor. Casio tarafından geliştirilen hibrid ışık kaynağı sayesinde çevreye duyarlı uzun ömürlü ve yüksek parlaklıklı görüntü elde edilebiliyor. Işık gücü 2.000 Ansilümene kadar çıkabiliyor.

Taşınabilir ve şaşırtıcı boyutlar
Yeni nesil yüksek parlaklık sunabilen Casio projeksiyon, sadece bir A4 kağıdı boyutunda, 4.3 cm. kalınlığında. 2.3’lık ağırlığı ile evraklarınızın arasında yanınızda taşıma imkanı veriyor.

Mükemmel renk üretimi ile sunumlarda fark yaratın
Yeni Lazer & LED hibrid ışık kaynağı teknoljisi sayesinde, renk saflığı ve renk canlılığı geleneksel basınçlı cıvalı ampüllü projeksiyonlara göre %30 oranında artırıldı. Artık daha canlı ve daha temiz görüntüler elde ederek, sunumlarınızda fark yaratın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder