29 Mart 2010 Pazartesi

Bursa'da Kaynak Mühendisliği Eğitimi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (btso) Eğitim Vakfı ve Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (butgem)-Bursa Eğitimi Geliştirme Vakfı (begev) ile Ortadoğu Teknik Üniversitesi (odtü) Kaynak Teknolojisi ve Tahribatsız Muayene Merkezi Arasında İmzalanan İşbirliği Protokolü Çerçevesinde, 26 Nisanda Kaynak Mühendisliği Eğitimleri Başlayacak.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı ve Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (BUTGEM)-Bursa Eğitimi Geliştirme Vakfı (BEGEV) ile Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kaynak Teknolojisi ve Tahribatsız Muayene Merkezi arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde, 26 Nisanda kaynak mühendisliği eğitimleri başlayacak. BTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ODTÜ ile GSI-SLV Münih işbirliğiyle yürütülen Uluslararası Kaynak Mühendisliği Eğitimi (International Welding Engineer-IWE) 26 Nisan'da Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (DOSAB) BUTGEM-BEGEV'de başlatılacak. Eğitimlerde, başarılı olanlara uluslararası geçerliliği olan 'Uluslararası Kaynak Mühendisliği' ve Alman Kaynak Cemiyeti (DVS) diploması verilecek.

Kaynak mühendisliği eğitimi için başvuruda bulunmak isteyenlerin makine, endüstri, inşaat, jeoloji, metalurji, maden mühendislikleri diplomasına sahip olmaları ve 2-24 Nisan tarihleri arasında BUTGEM-BEGEV'e başvuruda bulunmaları gerekiyor.

ODTÜ Kaynak Teknolojisi ve Tahribatsız Muayene ve Araştırma Merkezi öğretim görevlilerince 16 haftada verilecek eğitimler için '0 224 2611211' numaralı telefon ile 'www.butgem.org.tr', 'www.wtndt.metu.edu.tr' ve 'www.btso.org.tr' adreslerinden ayrıntılı bilgi alınabileceği bildirildi.

(HLK-MUR-ABK) - BURSA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder