17 Mart 2010 Çarşamba

Peugeot'tan yeni modelleri sahada

Peugeot, SUV modeli 4007'nin yeni otomatik vitesli versiyonunu ve crossover 3008 modelini Kartalkaya'da test sürüşü ile tanıttı.

Peugeot'dan yapılan açıklamada, pazara sunulduğu andan itibaren büyük beğeni kazanan Peugeot'nun ilk sportif arazi aracı (SUV) 4007'nin, gücü, sağlamlığı ve tasarımı, Peugeot'nun kendine özgü dinamik ve özel stili ile en güzel şekilde birleştirdiği belirtildi.

Açıklamada, Peugeot 4007'nin, 7 kișilik oturma kapasitesi, yenilikçi elektronik integral 4x4 aktarma sistemi ve üst segment otomobilleri aratmayan konforlu süspansiyon ve dinamik yürür aksamlarının sentezi ile segmentinin en dikkat çekici araçlarından biri olmayı başardığı kaydedildi.

4007'nin ürün gamı ''çift kavramalı robotize'' vites kutusu ile daha da güçlendiği dile getirilen açıklamada, çift kavramalı robotize vites kutusu ile donatılmış 2.2 HDi FAP 156 hp versiyonun lansmanıyla 4007'nin macera, otomatik vites, çevreye saygı ve sürüş keyfi olgularının bir arada başarıyla olabileceğini kanıtladığı ifade edildi.

Açıklamada, kompakt ve geniş hacimli bir crossover olan Peugeot 3008'in ise sadece Peugeot'nun ürün gamı içerisinde değil, mevcut otomobil pazarında yeni ve yenilikçi bir ürün arzı oluşturduğu vurgulandı.

Modern, pratik ve sürüş keyfi yüksek bir araç arayışında olan müşteri kesimlerine orijinal çözümlerle birlikte en üst seviyede çok amaçlı kullanım olanağı sunan Peugeot 3008'in güvenli, çok yönlü kullanıma uygun ve prestijli safkan bir crossover olarak otomobil dünyasında yepyeni alanlar keşfettiği belirtilen açıklamada, Peugeot'nun, crossover 3008 modeli ile 4007 ürün gamına yeni katılan 4007 2.2 HDi FAP 156 hp Otomatik Vitesli versiyonunu tanıtmak üzere 29 Ocak tarihinden itibaren Kartalkaya'da test sürüşü organizasyonu düzenlediği bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder