17 Mart 2010 Çarşamba

Cardin Mobilya'ya İki Ödül Birden

23. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde 'Tüketici Tasarım Ödülü' Cardin Mobilya'ya layık görüldü.

Mart 2010 tarihinde Çırağan sarayında düzenlenen 23. Uluslararası Tüketici Zirvesinde, “2010 TÜKETİCİ TASARIM ÖDÜLÜ” Cardin Mobilyaya layık görüldü. Ayrıca; 13 Mart 2010 tarihinde Sefaköy Armonia Alışveriş Merkezinde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından da “2010 YILI ALTIN MARKASI” ödülünü aldı.

Son yıllardaki çıkışı ile Mobilya sektörünün merkezine oturan Cardin Mobilyaya bu sene 2 gün arayla çifte ödüle layık görüldü.

2010 Tüketici Tasarım Ödülü

Her sene geleneksel olarak düzenlenen Tüketici Kalite zirve ödülünü ortaya koyduğu çağdaş tasarımları ile göz kamaştıran ve tüketicinin ne istediğini sorup, cevabını bulan Cardin Mobilya aldı.

Tüketici zirvesi komisyonu tarafından yapılan oylama neticesinde bu ödüle layık görüldü.

Tüketici akademisi iş, siyaset, sanat ve medya dünyasının tanınmış simalarını Çırağan Sarayında bir araya getirdi. Bir gün süren organizasyon sonunda yapılan Galada Cardin Mobilyanın ödülünü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Teker aldı.

Ödülü alan Murat Teker şunları söyledi; Cardin markası yeni olmasına rağmen kısa zamanda çok büyük işlere imza attı. Yaptığımız çalışmalarda arge ve tasarımlara önem verdik. Tüketicinin ne istediğini sorduk. Cevabını bulduğumuz için bugün “2010 Tüketici Tasarım Ödülü” ne layık görüldük.

2010 Yılı “Altın Markası” oldu

13 Mart’ta 2 gün öncede Sefaköy Armonia Alışveriş Merkezinde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından “2010 YILI ALTIN MARKASI” ödülüne layık görüldük.

Murat Teker; “İki ödülü birden almak bizleri sevindirdi. Arge çalışmalarımızın, disiplinin ve takım ruhunun ne manaya geldiğini bu ödüller ortaya koydu. Bu ödüller bizleri kamçılamaktadır. Cardin Mobilya olarak takım çalışmasını çok iyi ortaya koyuyoruz. Tüketicinin ne istediğini yaptığımız ARGE çalışmaları ile çok iyi biliyoruz. Tüketicinin bize verdiği enerji ve ödüllerin bizlere sağladığı motivasyonla her gün bir adım daha ileri gidiyoruz.

Murat Teker; “2 gün arayla aldığımız bu ödülleri ekibime armağan ediyorum. Bu ödülde emeği olan bütün iş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. “ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder