16 Mart 2010 Salı

Stk’lara Ücretsiz Web Sitesi

HT Bilişim Genel Koordinatörü Hakan Topuzoğlu, kamu yararına hizmet veren dernek ve vakıflar ile basın kuruluşları için, ücretsiz web sitesi kurulumu yapacaklarını söyledi.

Topuzoğlu, yaptığı açıklamada, Sivil Toplum Kuruluşları (STK), kamunun yetişemediği birçok alanda hizmet sağlayarak, bu konularda çalışabilecek ekipleri organize etmek olduğunu belirterek “STK’ların hayatını idame ettirebilmek amacıyla, internet alanında faaliyetlerini gerçekleştirerek, desteğe ihtiyaçları doğrultusunda çalışma yapmaya karar verdik” dedi.

Bugüne kadar, bu çerçevede birçok kurumun sitesinin kurulumunu yaptıklarını ifade eden Topuzoğlu, “Bu çalışma çerçevesinde, kendisine uygun alan adı ve internet alanına karar vererek, isterlerse firmamızdan, isterlerse başka bir firmadan satın almış olmalarına bakılmaksızın, bu konuyla ilgili olarak hazırlamış olduğumuz paket web sitelerimizden uygun gördükleri paket site kurulacak, gerekli eğitim STK tarafından bildirilen kişiye verilecektir. Bu çalışmanın sonucunda kurumlarımızın internette daha efektif çalışmalarına imkan sunulmuş olacaktır” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder