7 Nisan 2010 Çarşamba

Bozok Üniversitesi'nde Kimya Günleri Etkinlikleri Başladı

Yozgat Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bozok Kimya Günleri etkinlikleri başladı.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen kimya günleri etkinliğine Bozok Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Soykan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Talat Özpozan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Kılavuz, üniversite akademik personeli ve öğrencileri katıldı.

Kimya Günleri Etkinliğinin açılışında konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Talat Özpozan, etkinliklerin, öğrenciler tarafından Ankara'da Nüve A.Ş. cihaz yapım fabrikasında incelemelerde bulunulması ile start aldığını belirterek, "etkinlikler kapsamında Atomik Spektroskopi ve termal analiz sistemleri tanıtım semineri, cihaz eğitim semineri, kimya araştırmaları, teknolojiye uygulamaları ve önceliklerimiz, evrenin oluşumu, dünya ve kimya, nano teknoloji ve uygulamaları konuları alanlarında uzman kişiler tarafından, akademik personel ile öğrencilerimiz bilgilendirilecek. Ayrıca öğrencilere yönelik etkinliklerin son gününde iş sağlığı ve iş güvenliği sertifika eğitim seminerleri düzenlenecek" dedi.

5-11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkinlikler süresince 'Kimya' bilimi, bilim adamları tarafından farklı yönleri ile ele alınarak çeşitli seminer ve eğitim programları düzenlenerek değerlendirmelerde bulunulacak.

http://www.beyazgazete.com/haber/2010/04/06/yozgat-bozok-universitesi-nde-kimya-gunleri-etkinlikleri-basladi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder